Kedves Látogatónk!


Napjainkra már szinte teljesen  elveszítettük a kapcsolatot a természettel. Nemcsak egyre kevesebb időt töltünk a szabadban, de lakóterünk berendezésénél is egyre inkább háttérbe szorulnak a természetközeli megoldások. Ugyan vannak még akik szobanövényekkel, mások akváriumokkal próbálják hangulatosabbá tenni otthonukat, de a megfelelő szakértelem hiányában egyhamar mellőzésre kerülhetnek otthonunkból ezek a zöld szinfoltok. Nincs is kiábrándítóbb  látvány egy opálos, bezöldült vizű akváriumnál, vagy az elpusztult szoba növényeknél.

Szerencsére az utóbbi években  egyre nagyobb népszerűségnek örvend az egzotikus állatok tartása is, de a megvásárlásuk után az elhelyezésük sokszor csak másodlagos szempont lesz. Pedig természethű életterek kialakításával nemcsak kedvezőbb feltételeket biztosíthatunk kedvenceinknek, de lakóterünk, környezetünk is harmonikusabbá válhat.

Hazánkban még kevesen ismerik a trópusi esőerdők hangulatát idéző, minimális kezelést igénylő vivariumok, paludáriumok csodálatos világát, melyek egyszerű beüzemelésével nagyon könnyen visszacsempészhetünk egy szeletnyi természetet a rohanó hétköznapjainkba. Mivel minimális gondozást igényelnek, nem jelent teherhet a karbantartásuk, évekig-évtizedekig üzemelhetnek jelentősebb anyagi ráfordítás nélkül, ráadásul nyugodtan elutazhatunk, nyaralhatunk hosszabb ideig is úgy, hogy nem kell mást terhelni gondozásukkal. Csodálatos megjelenésükkel, nemcsak lakásunk üde színfoltjává vállnak, hanem jelentősen hozzájárulnak az egészséges mikroklíma kialakulásához is.

Egyik célunk, hogy minél több emberrel megismertessük ezen csodálatos élő rendszerek világát idehaza is, Blogunkban folyamatosan ötletekkel, tanácsokkal segítsük elkészítésüket.

Webshopunkat is leginkább a terrarisztika, a vivariumok, paludáriumok szerelmeseinek hoztuk létre, azzal a céllal, hogy minél szélesebb kínálatot nyújtsunk a hazánkban eddig nehezen beszerezhető termékek megvásárlására is. Termékpalettánk a vásárlók igényeinek megfelelően folyamatosan bővítjük, ügyelve arra, hogy a  jó minőség egyben megfizethető is legyen.


Kellemes böngészést és vásárlást kiván Önnek

a Terra Dekor Kft.